Compleet, goed en betaalbaar!

Airco Specialist

Koel en veilig de zomer door!

Ook voor uw airco bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken de nieuwste apparatuur en hebben jarenlange ervaring in reparatie en onderhoud van uw airco systeem!

Dus ook het nieuwe Airco Gas R1234YF

R1234yf is de benaming van het nieuwe koudemiddel (airco-gas) dat gebruikt wordt in de automobielindustrie, in plaats van R134a. Dit nieuwe koudemiddel is verplicht op alle nieuwe auto’s vanaf 1-1-2017

Wij vullen ook airco’s met dit nieuwe airco gas.
aircosysteem dat gebruik maakt van R1234yf werkt op exact dezelfde manier als een R134a systeem. Dat heet niet dat een R1234yf systeem gevuld mag worden met R134a! Voor het service van een R1234yf systeem moet van speciale apparatuur gebruik gemaakt worden, Auto Steenvoorde heeft deze apparatuur. Onze gecertificeerde medewerkers  staan voor u klaar.

Dus mocht het aircosysteem van uw auto voorzien zijn van R1234yf, dan bent u bij Auto Steenvoorde op het goede adres! Dit kunt u te weten komen door de sticker die zich onder de motorkap bevindt. 

En weet u niet van welk koudemiddel uw aircosysteem gebruik maakt? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen  voor een controle.

Vraag naar  onze scherpe tarieven;

Airco Check
Airco controle op functionaliteit, lekkage en mankementen

Airco Clean
Verdamper bacterie en schimmel vrij maken i.v.m. stank problemen (Exclusief interieur filter vervangen)
Airco Clean + Airco Check

Airco Service 

  • afzuigen en recyclen van oude koudemiddel

  • acumeren om vocht te verwijderen

  • verse olie bijvullen

  • systeem vullen met nieuw koudemiddel

  • airco controle op drukken, temperaturen en beveiligingen