Compleet, goed en betaalbaar!

Bedrijfsprofiel

Rob en Hans van Stuijvenberg runde sinds 1984 onder de naam Gebr. van Stuijvenberg een gerenommeerd autobedrijf en zijn sinds de beginperiode gespecialiseerd in het betrouwbare en veilige merk Saab.

Vanaf 1988 t/m 2009 is het bedrijf officieel dealer van het Japanse merk Subaru geweest. Dit merk is herkenbaar aan zijn All Wheel Drive (AWD), betrouwbaarheid en sportieve successen.

Sinds 1 januari 2011 zijn de gebroeders en hun vrouwen gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Hun bedrijf daar en tegen gaat gewoon door. Mike Steenvoorde en zijn vrouw Nancy Suykerbuyk zijn de nieuwe eigenaren, die met groot enthousiasme het bedrijf hebben voortgezet onder de naam Auto Steenvoorde.

 

Dichtbij Kasteel Biljoen in Velp is het autobedrijf gehuisvest. Het bedrijf beschikt over 2 werkplaatsen met in totaal 6 bruggen en een grote showroom met veel verschillende merken occasions. Door ons ruime aanbod van occasions kan ingespeeld worden op de vraag van klanten.

Het huidige klantenbestand is opgebouwd uit mensen, die jarenlang gebruik maken van de diensten van AutoSteenvoorde. De klanten voelen zich thuis door de kleinschaligheid van het bedrijf en de persoonlijke benadering.

De wensen en eisen van de klant zijn de uitgangspunten bij het adviseren van een auto. De auto moet aansluiten bij de verwachting en gebruiksdoelen van de klant. Aangezien zowel de eigenaren als de monteurs grote affiniteit hebben met onze merken, zal dit enthousiasme ook u aanspreken. Daarom is dit het juiste adres wat betreft service, vakmanschap en aandacht voor de wensen van de klant.