Compleet, goed en betaalbaar!

Reparatie en onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw auto is noodzakelijk om te garanderen dat deze veilig en betrouwbaar blijft. In onze goed geoutilleerde werkplaats, voorzien van moderne apparatuur, kunt u terecht voor het onderhoud en reparatie van uw auto. Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden hanteren wij de strenge fabrikant richtlijnen. Eventueel meerwerk wordt altijd van tevoren met u overlegd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bij APK keuring, onderhoud of reparatie van uw personenauto kunnen wij u een vervangend vervoer aanbieden (vraag naar de voorwaarden). Mocht u gebruik willen maken van vervangend vervoer dan verzoeken wij u dit van tevoren aan te geven. Mocht het onderhoud niet al teveel tijd in beslag nemen dan kunt u, onder het genot van een vers kopje koffie of thee, uiteraard ook blijven wachten

Professionele autodiagnose

oderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Geavanceerde diagnoseapparatuur kan de fout of storing uit het geheugen lezen.Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg. Wij hebben diagnose apparatuur van onder andere Bosch, maar ook merk specifieke fabrieks diagnose apparatuur van Saab, Subaru en Volvo!
Deze service vindt u niet bij elke garage, maar wel bij Autobedrijf Steenvoorde!

Schadeherstel

Het is altijd vervelend als er schade aan uw auto ontstaat. Naast de eerste zorg voor de berijder(s) is het ons vak u zo snel mogelijk weer mobiel te maken. Ons doel is de schadeafwikkeling zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij verzorgen direct vervangend vervoer, de expertise, het herstellen van de schade en het uit handen nemen van de administratieve afhandelingen.

Voor kleinere beschadigingen, zoals bijvoorbeeld parkeerdeukjes en krasjes, kunnen wij deze in veel gevallen oplossen met restyling en spotrepair. Dit bespaart u onnodig hoge(re) kosten!